2310465606 6936842700 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας (φανάρι διασταύρωσης Ν. Ρυσίου) - (Είσοδος Πολ. Αεροπορίας) info@neraidaevents.gr
hero image

 

NERAIDA

Αίθουσες Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη
_____

Η NERAIDA βρίσκεται στο χώρο των εκδηλώσεων, της ψυχαγωγίας & της εστίασης από το 1974. Εδώ και δεκάδες χρόνια προσφέρει σε όλους τους απαιτητικούς πελάτες αξέχαστες και μοναδικές στιγμές. Η NERAIDA βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Περαίας (διασταύρωση 113 Π.Μ. - Νέο Ρύσιο) και οι Θεσσαλονικείς το επιλέγουν για τις εκδηλώσεις τους. Αρχικά, η διακόσμηση του είναι υπέροχη με μια ατμόσφαιρα που μαγεύει όλους τους παρευρισκόμενους.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως λόγω των τόσων ετών λειτουργίας του οι ιδιοκτήτες ξέρουν καλά πως να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Η NERAIDA αναλαμβάνει δεξιώσεις κάθε τύπου όπως τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας αλλά και διάφορα συνέδρια. Οσον αφορά το μενού, η NERAIDA σας δίνει την δυνατότητα να το επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και την οικονομική σας άνεση. Οι σεφ βρίσκονται εκεί για να σας προτείνουν μενού που θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας αλλά και εσάς τους ίδιους.


Η “NERAIDA” σας εγγυάται πως η δεξίωση σας θα γράψει ιστορία.
 

Στις αίθουσες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν:

Δεξιώσεις γάμου
Δεξιώσεις βάπτισης
Πάρτυ
Κοινωνικές εκδηλώσεις
Χοροί συλλόγων


Επίσης διαθέτει δωρεάν parking.

 

Η NERAIDA έχει αγαπηθεί από τον κόσμο διότι η εξυπηρέτηση του έμπειρου προσωπικού είναι εξαιρετική. Απαραίτητο είναι να αναφερθούμε στην φιλοξενία που προσφέρει το κέντρο δεξιώσεων NERAIDA. Τα οπτικοακουστικά μέσα αλλά και η ηχητική κάλυψη είναι τελευταίας τεχνολογίας και έτσι η διασκέδαση σας πραγματοποιείται χωρίς κανένα πρόβλημα.