2310465606 6936842700 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας (φανάρι διασταύρωσης Ν. Ρυσίου) - (Είσοδος Πολ. Αεροπορίας) info@neraidaevents.gr
hero image
 

NERAIDA
Αίθουσες Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη

_____

Catering

 

Art de la table
Η NERAIDA διαθέτει μοναδικό art de la table. Με πολυτελή εξοπλισμό και ιματισμό και μπορεί να προτείνει ιδιαίτερες προτάσεις διακόσμησης και στολισμού των τραπεζιών από όμορφα τραπεζομάντιλα, εξαιρετικά ναπερόν και πολυτελή γερμανικά σερβίτσια από πορσελάνη της Baucher. Οι λεπτομέρειες των τραπεζιών του Buffet η των Stands, αναδεικνύουν τις γευστικές δημιουργίες.

 

Cuisine - Menu - Buffet - BBQ
Η εμπειρία και το πάθος της συντονισμένης σαν ορχήστρα, ομάδα του chef, δημιουργούν πιάτα με αγνά και φρέσκα υλικά. Διαλέξτε όποια πρόταση είναι επιθυμία σας, σερβιριστό μενού ή πλούσιο Buffet ή BBQ.

 

Full Open Bar
Πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών και ποτών. Οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σας αξίζουν το καλύτερο. Φαντασία στη γεύση.
Όπου δεν υπάρχει κρασί, δεν υπάρχει αγάπη (Ευρυπίδης, αρχαίος τραγικός ποιητής). Το κρασί είναι ζωή (Οράτιος, Ρωμαίος Λυρικός ποιητής). 
Το κρασί είναι αγάπη & ζωή λέμε και εμείς στη NERAIDA.

 

Προσωπικο - Service
Στη φιλόξενη αίσθηση που αποπνέει η NERAIDA συνηγορεί η φροντίδα και ο επαγγελματισμός του προσωπικού.
Με μεγάλη εμπειρία θα είναι πάντα δίπλα σας για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Οι υπηρεσίες μας  έχουν στοιχεία που χρόνια τώρα μας έχουν καθιερώσει. Το μοναδικό Art de la table, το αποτελεσματικό service και η συνεργασία με κορυφαίους εξωτερικούς συνεργάτες, κάνουν κάθε event να συζητιέται για πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση του.

 

Εξοπλισμός - ενοικιάσεις 
Οι πετυχημένες και ολοκληρωμένες παρουσιάσεις των εκδηλώσεων μας, δημιούργησε ένα κοινό που έχει ίδιο με εμάς γούστο, με αποτέλεσμα να μας ζητάνε πολλοί από τα “εργαλεία” μας για την εκδήλωσή τους στο χώρο τους. Έτσι, δημιουργήσαμε το τμήμα “ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ”.
Με προγραμματισμό, επιμέλεια και υπευθυνότητα, οργανώθηκε το τμήμα και “πατάει” σήμερα σε σίγουρες βάσεις.